Home » Imprimanta-Lomond-Evojet-Office2

Imprimanta-Lomond-Evojet-Office2

 

Imprimanta Lomond Evojet Office 2

Imprimanta Lomond Evojet Office 2 pe care v-o prezentam in continuare, reprezinta un semnificativ salt tehnologic fata de orice imprimanta laserjet sau inkjet existenta in momentul de fata.

O imprimanta inkjet clasica in modul draft printeaza la o rezolutia slaba, contrast slab, si este galagioasa. In modul best este foarte inceata.

O imprimanta laser color este scumpa si consuma mult curent. O imprimanta laser color de mica capacitate este mai ieftina la achizitie, dar cartusele sunt extrem de scumpe,

Imprimanta Lomond Evojet Office 2 este singura imprimanta din lume care imbina avantajele tehnologiei laser si inkjet astfel incat un singur produs ofera cele mai bune performante din punct de vedere al vitezei  de printare, calitatii printurilor, fiabilitatii si costului scazut.

Pentru a beneficia de avantajele productivitatii ridicate si a costurilor reduse de exploatare recomandam ca imprimanta sa fie utilizata acolo  unde exista un volum de printare lunar mai mare de 2000 pag. Aceasta imprimanta nu este o achizitie potrivita pentru utilizatori casnici sau pentru cei cu volume de printare de 100-200 pagini lunar.

Viteza printare :  60 pagini A4/min

Rezolutie : 1600x800dpi sau 1600x1600dpi

Consum Curent: 30W

 

Principiul de functionare

Imprimanta are un cap de printare cu o lungime egala cu latimea hartiei. Capul de printare este fix, iar printarea este realizata prin deplasarea continua a hartiei prin dreptul lui.

Viteza de printare de 60 pag/min este suficient de mare chiar si pentru un volum de printare lunar de cateva zeci de mii de pagini

Rezolutia de 1600 dpi este mult mai buna decit a majoritatea imprimantelor laser sau inkjet existente. Printurile vor fi clare, fara defecte de aliniere a culorilor, deorece suprapunerea perfecta a culorilor este determinata prin procesul de fabricare a capului de printare.

Fiabilitatea ridicata.

Datorita principiului de functionare, (cap de printare fix și hârtia care trece prin fața lui) rezulta o cinematica foarte simpla, cu mai putine componente in miscare, mai putine piese care se pot uza, deci rezulta o mecanica mai robusta cu sanse mai mici de defectare. In urma testelor producatorului se estimeaza ca pana la 300.000 pagini pot fi doar interventii minore fara schimb de piese. Estimam ca imprimanta va putea ajunge si la 1.000.000 de pagini cu o intretinere adecvata. O imprimanta clasica inkjet, pentru fiecare pagina printata executa zeci de miscari stanga-dreapta ale capului de printare sau de avans ale hartiei, ceea ce duce la o fiabilitate foarte mica. O imprimanta laser are nevoie de consumabile auxiliare complexe pentru realizarea unui print in forma finala  (unitate cilindru, unitate developare, developer, unitate de transfer, unitate fixare ). De regula toate aceste consumabile costa mai mult decat o imprimanta noua

Cel mai mic cost /pagina.

Cap printare pt 50.000 – 100.000 pagini (in functie de gradul de acoperire) => cost / pagina maxim = 0.00429 Euro

Cartusul BK  tine 7200 pagini la 5% acoperire => cost / pagina monocolor negru = 0.011 Euro

Fiecare cartus color tine 6200 pagini la 5% acoperire => cost / pagina monocolor = 0.006387 Euro

Costul / pagina monocolor negru este de 0.011 Euro + TVA

Costul pagina color cu 5% acoperire din fiecare din cele 4 culori = 0.030 Euro + TVA

Imprimanta Lomond Evojet Office are cartuse refilabile.

Cartusele se pot incarca cu aparatura si cerneala originala asigurata de producator la aceiasi calitate ca unul nou. Costul unui refill va fi cu 25-30% mai mic, adica 0.0077 Euro pentru printare alb/negru si 0.021 Euro pentru printare color.

Capul de printare nu se infunda sau usuca.

Imprimanta este prevazuta cu un sistem de recirculare si filtrare a cerneli intre capul de printare si rezervoarele interne. In plus imprimanta are posibilitatea de a goli capul de printare de cerneala si a o inmagazina in rezervoarele interne. Datorita acestor sisteme este imposibila infundarea capului de printare sau uscarea cernelii in interiorul lui.

Grosimea hartiei este cuprinsa intre 70 si 300 g/m2. Se poate folosi atat pentru printarea documentelor obisnuite cat si pentru brosuri, prezentari, fotografii, etichete sau autocolante.

Consum mic de curent: 6W în stand by și 30W in timpul printării.

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul ultimele noutati si promotii
abonare_newsletter