Home ยป Copy Service SRL

Copy Service SRL

Copy Service SRL, este specializata in diagnosticarea, intretinerea si depanarea echipamentelor de birou: copiatoare, imprimante, fax-uri, multifunctionale.

Datorita cunostiintelor acumulate in cei 19 ani de service in domeniul biroticii , reusim sa oferim cele mai convenabile solutii de printare adaptate diverselor cerinte ale clientilor nostrii. Deorece ne dorim un parteneriat pe termen lung cu clientii nostrii, solutiile pe care le oferim asigura cel mai bun raport calitate-pret-fiabilitate, indiferent ca este vorba despre depanarea unor imprimante, incarcarea cartuselor, aprovizionarea cu consumabile si piese originale sau compatibile, sau furnizarea de imprimante noi sau second hand.

Majoritatea utilizatorilor nu au cunostiintele de specialitate necesare pentru a face o alegere optima atunci cand cumpara o imprimanta noua si in scurt timp ajung sa regrete alegerea facuta. De cele mai multe ori costurile de exploatare ale unei imprimante noi ieftine sunt de cateva ori mai mari decat ale unei imprimante fiabile dar un pic mai scumpa.

De aceia cosideram ca este foarte importanta consilierea unui specialist in domeniu atunci cand se ia decizia de a cumpara o imprimanta. Pentru alegerea optima a unei imprimante trebuie sa se tina cont de volumul de printare lunar, conditiile de lucru, materialele printate, hartia. Sfaturile noastre va vor ajuta sa economisiti chiar si 80% din cheltuielile legate de consumabile si de intretinerea imprimantelor

In urma testelor efectuate fiind impresionati de performantele imprimantei Lomond Evojet, am decis sa devenim partener Lomond si distribuitor al produselor lor.

Astfel, recomandam imprimanta Lomond Evojet Office 2 celor care doresc calitate, productivitate, fiabilitate si cost scazut si printeaza mai mult de 2000 de pagini lunar.